Nieuws

Landelijke Thuiszorg is voortdurend in beweging met boeiende samenwerkingen,
nieuwe initiatieven en innoverende projecten.
Hier houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

17 nieuwe polyvalent verzorgenden - zorgkundigen staan klaar om aan het werk te gaan in Limburg!

(op de foto van links naar rechts) eerste rij : Félice Valvekens - Bernadette Halleux - Cindy Vanloffelt - Marijke Kortleven - Savanah Geurts - Inge Schols - Sabina Monterisi - Heidi Willems - Jan Vrijens (zittend) - Ann Willems - Jessica Lehmann - Thérèse Vaassen op de tweede rij: Isabelle Cels - Cindy Geysmans - Josine Jans - Susanne Schreiber - Kenneth Himschoot     


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |

Weer of geen weer, regen of geen regen de verzorgende is altijd present!

 

 

Weer of geen weer, regen of geen regen de verzorgende is altijd present! 

Dit bracht Landelijke Thuiszorg op het idee om een mooie grote paraplu te schenken aan al haar verzorgenden! 

“Bij Landelijke Thuiszorg vinden wij zorgen voor jou de normaalste zaak van de wereld.
Je bent jong of oud, samen of alleen?  We komen bij je thuis op die momenten waar extra hulp meer dan welkom is:  een geboorte, ziekte, handicap, ouderdom of moeilijke omstandigheden.
” zegt Caroline, verzorgende bij Landelijke Thuiszorg.  En zij is niet alleen!


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |

Landelijke Thuiszorg opent een eerste CADO in Limburg!

De OCMW-Raad van Kortessem besliste om een woning te verhuren aan Landelijke Thuiszorg om er een CADO in onder te brengen.

 

CADO is speciaal bedoeld om zorgbehoevende personen dagopvang te bieden in een kleinschalige, huiselijke setting.  CADO haalt ouderen uit hun isolement.  Dat is belangrijk, want uit onderzoek blijkt dat zorgbehoevenden die er voor kiezen om thuis oud te worden, een grote kans maken om te vereenzamen.


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |

Nu ook in Hoegaarden een CADO!

Landelijke Thuiszorg sloot een huurovereenkomst met de familie Peter Popelier-Katleen Duthoo voor een pand waar op 1 december een CADO (Collectieve Autonome Dag Opvang) van start gaat.


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |

CADO Merchtem verwelkomt nu al de eerste cliënten.

Op 2 oktober ontving Landelijke Thuiszorg de eerste drie cliënten in de CADO van Merchtem. De verantwoordelijken Nele Vanbael en Lien Verhulst zien ze heel graag komen! Drie verzorgenden staan klaar om de cliënten in de watten te leggen: Sandra De Leener, Bernadette Vermeir en Aneka Van Gaever.


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |

Nieuw en uniek initiatief voor personen met jongdementie

Vanaf 15 september 2014 start in het arrondissement Turnhout o.l.v. Landelijke Thuiszorg een project “Geïntegreerd zorgcircuit voor personen met jongdementie” , specifiek gericht op personen met jongdementie (personen waarbij de symptomen van dementie optraden voor de leeftijd van 65 jaar) én op hun mantelzorgers.Lees de rest van dit artikel...
E-mail |

Kleinschalige dagopvang CADO in Merchtem

 

Vanaf oktober heeft Landelijke Thuiszorg een CADO op de Campus van het OCMW in Merchtem. CADO (Collectief Autonome DagOpvang) is de nieuwe kleinschalige dagopvang voor thuiswonende hulpbehoevenden.


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |
Pagina 9 van 9Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  Volgende   Laatste